We gaan digitaal!

In Melick ontwikkelen wij momenteel het woon-zorg concept – ‘t Binnehaof – tussen bestaande woningen in. Uiteraard houden we rekening met het belang van de omwonenden. Omdat fysieke bijeenkomsten momenteel niet mogelijk zijn door de maatregelen rondom COVID-19, hebben wij een online community opgericht om continu in contact met de omgeving te blijven. Ook op afstand.

Via deze online community worden de omwonenden op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken betreffende het project. Daarnaast kunnen omwonenden hier terecht met al hun vragen, ideeën, suggesties en opmerkingen.

Architectuur: Kern Architecten B.V.
Planologie: Plan ROS
Bouwkundig advies: Beerkens Bouwadvies
Infra: Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management
Verkeer: GRENSPAAL 12

Meer weten over dit project?