In opdracht van Kets Maantje B.V. hebben wij in Ospel een eigentijds woonconcept ontwikkeld op de locatie van een voormalige autosloperij. de locatie stond van oudsher bekend als de boerderij van Kets Maantje. 

De ontwikkeling omvat een twintigtal woningen in de midden en sociale huur gesitueerd rondom een centrale as. De ambitie is om de woningen te verhuren aan Ospelnaren met een zorgvraag.

De voormalige boerderijwoning gaat in de toekomst een museumfunctie herbergen en het middenterrein wordt ingericht als gezamenlijke groenvoorziening. Samen met een aantal andere voorzieningen gaat deze groenvoorziening deel uitmaken van gezamenlijke dagbestedingsactiviteiten.

De verbeelding en massastudie van deze ontwikkeling is in opdracht van ons gerealiseerd door  Kern Architecten uit Roermond.

Meer weten over dit project?