In opdracht van Stichting Kindante hebben wij in samenwerking met Hartjes’ Ontwikkelvisie een nieuw huisvestingsconcept ontwikkeld voor haar nieuwe kantoorlocatie. Stichting Kindante verzorgt onderwijs in de gemeenten Beek, Echt-Susteren, Schinnen, Sittard-Geleen en Stein en heeft voor haar bestuur en bureau een nieuwe locatie gevonden in Sittard.

Waar voorheen de werknemers over twee locaties verdeeld waren, zullen zij in Sittard gezamenlijk aan de slag gaan. Vanuit Kindante is de vraag gesteld om in dit nieuwe kantoor onder andere zichtbaar te maken wat de missie en visie van Kindante is. En om dit zichtbaar te maken in een eigentijdse manier van werken in een inspirerende kantooromgeving. 

Om dit mogelijk te maken is samen met een groep medewerkers gewerkt aan de invulling van deze eigentijdse manier van werken. Het bijbehorende huisvestingsplan is uitgevoerd in samenwerking met ConceptCloudt

Door in bouwteamverband samen te werken met Maasveste Berben Bouw, is nog voor de bouwvak een begin gemaakt met de eerste werkzaamheden. In rap tempo worden de bestaande inrichting en overbodige scheidingswanden verwijderd door Wolter Groep Sloopwerken. Door de reeds in het pand gevestigde Hatulek Group worden de nieuwe installaties geïnstalleerd. 

Meer weten over dit project?